Skip to content
Elisa Ruuska, arkkitehtiopiskelija Tampereen Teknillinen yliopisto ja apuopettaja, Teho-Opisto

Elisa Ruuska

Apuopettaja, Arkkitehtuurin opiskelija, Tampereen teknillinen yliopisto
Elisa Ruuska, arkkitehtiopiskelija Tampereen Teknillinen yliopisto ja apuopettaja, Teho-Opisto

Faktat

  • Apuopettaja
  • Arkkitehtiopiskelija, Tampereen Teknillinen yliopisto

Yhteystiedot

Minä

Olen pienestä tytöstä asti halunnut arkkitehdiksi, vaikka lapsena sitä ei vielä tiennyt ollenkaan millaista se oikea arkkitehdin työ tulee olemaan. Ala on paljon laajempi ja monimuotoisempi mitä olin ikinä kuvitellut, mutta sitäkin mielenkiintoisempi.

Pidin lukion jälkeen välivuoden, jonka aikana kävin opiskelemassa (ja kirjoittamassa) pitkän matematiikan. Tiesin, että tulen tarvitsemaan apua piirustuskokeita varten, koska lukion arvosanani eivät olleet kyllin hyviä auttamaan pääsykokeissa. Joten pitämäni välivuoden jälkeen aloitin Maxi-kurssilla. Siellä kehityin aivan valtavasti. Ideointikyky ja tilan hahmottaminen parantui suunnattomasti. Nyt tätä kirjoittaessa onkin hauska miettiä kuinka pihalla oli asioista ennen kurssia, kun tässä vaiheessa kyseiset asiat tuntuvat jo niin itsestäänselvyyksiltä. Eli tosiaan sain kolmannella kerralla opiskelupaikan ensimmäiseen hakuvaihtoehtooni, arkkitehtuuria Tampereen teknillisessä yliopistossa.

Opiskelen TTY:llä nyt (jo) toista vuotta ja vieläkin tulee hetkiä, kun mietin, että en voi uskoa tätä. Opiskelen omaa unelma-alaani. Jos mäkin pystyn siihen, niin pystytte tekin!

Supervoimat

0

Tampere-arkkitehti

0

Opiskelija-agentti

0

Positiivinen ilopilleri

0

Tilataituri