Ennakkotehtäväni

ENNAKKOTEHTÄVÄNI

Tiistaina oli jännä päivä, kevään isoin kouluprojekti eli kesämökki oli palautettu ja aamulla sähköpostiin kilahti tieto mahdollisesta ennakkotehtävistä jatkoon pääsemisestä. Kevät on ollut rankka ja sisältänyt ihan mielettömästi tekemistä, mutta onneksi nyt on aikaa hengähtää ja iloita, ennakkotehtävät menivät nimittäin läpi tälläkin kertaa! 
Oma odotusaika meni nopeasti, sillä päivät oli täynnä mökin suunnittelua. Yhtäkkiä huomasin, että tiedot läpi päässeistä tulevatkin jo seuraavana päivänä, en ollut huomannut ajan kuluneen niin nopeasti. Onnekseni tiedot kilahtivat mailiin jo aamulla, olisi ollut jännittävää odottaa keskipäivään saakka. Arkkitehtuurin ennakkotehtävistä pääsee niin suuri osa jatkoon, että olisi ollut suuri yllätys jos matkani olisi tyssännyt tähän. Varmasta fiiliksestä huolimatta koskaan ei voi olla oikeasti varma eikä myöskään arkkitehtuurin ennakkotehtävistä läpipääsemistä voi pitää itsestäänselvyytenä. Olen mielettömän iloinen, että matkani ensimmäinen etappi on nyt saavutettuna ja saan jatkaa projektia kohti unelmieni ammattia. 
Nyt kun koulu alkaa helpottamaan, saan keskittyä lähes täysipäiväisesti pääsykokeisiin harjoitteluun. Seuraava vaihe eli matematiikan koe on 20.5, joten siihen asti lasketaan paljon matematikkaa ja kesäkuuhun saakka hiotaan tekniikoita kuntoon pääsykokeita varten. Olen kerännyt pitkää listaa koko kevään ajan siitä, että mitä harjoitellen nyt kun aika antaa paremmin periksi. Voisi ehkä kuvitella, että lähes kahden vuoden treenaaminen alkaisi jo kyllästyttää, mutta ei lainkaan! Tuntuu hurjalta, että kevät on jo näin pitkällä, mutta toisaalta aika vapauttavalta, sillä pian koittaa päivä kun saan näyttää oman osaamiseni pääsykokeissa ja jännittää, josko koulupaikka nyt vihdoin aukeaisi. 

Lupasin jakaa omat ennakkotehtäväni, joten täältä pesee. Lopullinen idea itse pienoismalliin syntyi vasta vain noin viikkoa ennen tehtävien palauttamista, mutta olen tyytyväinen, että jaksoin painia mallin kanssa sinnikkäästi ja kehitellä ideaa aina eteenpäin. Sisätilan ja ulkotilan kuvaamisen työt meni jo jonkinlaisella rutiinilla, sillä vastaavia on tullut tehtyä teho-opistolla niin paljon! Olen ihan tyytyväinen omiin töihini vaikka toki korjattavia kohteita löytyisi, tärkeintä on kuitenkin, että niillä päästiin läpi! 
Onneksi olkoon kaikille muillekin ennakkotehtävät läpäisseille ja suuret tsempit kaikille, jotka joutuvat vielä odottamaan kutsua kokeisiin. Muista nauttia onnistumisesta, ennakkotehtävistä läpipääseminen ei ole helppoa ♥︎

Suositellut julkaisut

Ei vielä yhtään kommenttia!


Lisää kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *