Skip to content
Jenna Mäkäräinen, Sisustusarkkitehtuurin opiskelija, Aalto-yliopisto

Jenna Mäkäräinen

Apuopettaja, sisustusarkkitehtuurin opiskelija
Jenna Mäkäräinen, Sisustusarkkitehtuurin opiskelija, Aalto-yliopisto

Faktat

  • Teho-Opiston apuopettaja
  • Sisustusarkkitehtuurin ja kalustesuunnittelun opiskelija Aalto-yliopistossa
  • Pinta-spesialisti
  • Sisustus- ja pintasuunnittelun trendien tietäjä

Yhteystiedot

Minä

Opiskelen toista vuotta Aalto-yliopistossa sisustusarkkitehtuuria. Tällä hetkellä erikoistun tilasuunnitteluun sekä valaistukseen, että materiaaleihin tilassa. Sivuaineena minulla on tekstiilisuunnittelu, jossa pääsen tekemään erilaisia pintoja ja kankaita, joita voisi käyttää tiloissa. Olen innostunut tilasuunnittelussa tilan monimuotoisuudesta niin akustisuudessa, että valossa. Tulevaisuudessa haaveeni on tehdä jotain tekstiilitaiteen, tilasuunnittelun ja valosuunnittelun välimaastossa.

Olen haaveillut aina luovasta alasta, erityisesti tilat, printit ja tekstiili ovat olleet minusta kiehtovia. Löysin sattumalta Teho-opiston etsiessäni luoville aloille sopivia valmennuskursseja ja kävin aluksi midi-kurssin ja myöhemmin maxi-kurssin. Teho-opisto auttoi suurissa määrin minua pääsemään luovalle alalle ja kehityin kurssien myötä valtavasti pääsykokeissa. Myös itsevarmuuteni kasvoi hurjasti, kun ymmärsin miten tehtäviä kannattaa lähteä toteuttamaan.

Minun matkani omalle alalle ei ole ollut suorin mahdollinen vaan kävin pääsykokeet sisustusarkkitehtuurin alalle kolme kertaa, joten ne ovat matkan varrella tulleet hyvinkin tutuiksi. Haluan kuitenkin rohkaista jokaista hakijaa yrittämään aina uudestaan, itsevarmuus kasvaa oppiessa!

-Jenna

Supervoimat

0

Artsin asiantuntija

0

Pintasuunnittelun- ja tekstiilin taituri

0

Tilasuunnittelun spesialisti

0

Hyvän fiiliksen nostattaja