Skip to content

Opettajat

Alansa palkittuja asiantuntijoita & koulutettuja opettamisen ammattilaisia

Teho-Opistossa saat yksilöllistä opetusta kokeneilta opettajilta. Heitä yhdistää vankka arkkitehtuurin, muotoilun ja taiteen osaaminen sekä korkea kunnianhimo opetuksen laadun suhteen. Opettajillamme on kokemusta sekä yliopistoissa ja arkkitehtuurikouluissa opettamisesta että pääsykokeiden arvostelulautakunnissa työskentelystä. Tehon opettajat osaavat esittää asiat ymmärrettävällä tavalla, ja mikä tärkeintä – heidän innostuksensa on tarttuvaa!

Taide­opettajat

Sini Koivisto, Teho-Opisto opettaja

Sini Koivisto

PÄÄOPETTAJA, ARKKITEHTI, TAITEEN MAISTERI (TAIDEKASVATUS)

Teho-Opiston perustaja Sini Koivisto on koulutukseltaan arkkitehti SAFA ja taiteen maisteri (taidekasvatus). Laadukas arkkitehtuuri- ja taidevalmennus on Sinille sydämen asia. Sini toimii arkkitehtinä oman yrityksensä kautta ja omaa pitkän historian opettajana valmennuskursseilla, arkkitehtuurikouluissa ja yliopistossa.

Heini-Lindvall-profiili

Heini Lindvall

PÄÄOPETTAJA, TAITEEN MAISTERI (KUVATAIDEKASVATUS)

Tehon kolmantena pääopettajana toimiva Heini Lindvall on koulutukseltaan taiteen maisteri (kuvataidekasvatus). Kuvataidekasvatuksen opintojensa lisäksi hän on opiskellut kuva- ja mediataidetta Pekka Halosen akatemiassa. Opettamisen ohessa Heini toimii myös kuvataiteilijana ja kuvittajana.

Jenna Mäkäräinen, Sisustusarkkitehtuurin opiskelija, Aalto-yliopisto

Jenna Mäkäräinen

APUOPETTAJA, SISUSTUSARKKITEHTUURIN OPISKELIJA

Tehon opettajajoukon toinen kuopus on toisen vuoden sisustusarkkitehtiopiskelija Jenna Mäkäräinen. Aalto-yliopistossa opiskeleva Jenna on aina positiivinen sosiaaliperhonen, ja hän tuo Teholle uusimmat tuulahdukset opiskelumaailmasta.

Otto Kaipio, apuopettaja, Teho-Opisto

Otto Kaipio

APUOPETTAJA, SISUSTUSARKKITEHTUURIN OPISKELIJA, AALTO-YLIOPISTO

Tehon apuopettajana toimiva Otto Kaipio aloittaa toista vuotta sisustusarkkitehtuurin parissa Aalto-yliopistossa. Aina yhtä iloinen ja pirteä Otto jaksaa aina auttaa muita ja panostaa omassa työssään suunnitteluun.

Elisa Ruuska, arkkitehtiopiskelija Tampereen Teknillinen yliopisto ja apuopettaja, Teho-Opisto

Elisa Ruuska

APUOPETTAJA, ARKKITEHTUURIN OPISKELIJA, TAMPEREEN TEKNILLINEN YLIOPISTO

Tehon opettajajoukon ilopilleri on toisen vuoden arkkitehtiopiskelija Tampereen Teknillisestä yliopistosta Elisa Ruuska. Elisa opettaa erityisesti etäkursseilla ja tuo Teholle uusimmat tuulet arkkitehtiopiskelijamaailmasta.

Eeva-Jokinen-profiili

Eeva Jokinen

PÄÄOPETTAJA, TAITEEN MAISTERI, YLIOPISTOPEDAGOGI

Tehon toinen pääopettaja Eeva Jokinen on koulutukseltaan taiteen maisteri (keramiikka- ja lasisuunnittelu) ja taiteen, arkkitehtuurin ja muotoilun opettaja. Eeva on palkittu keramiikka-alan yrittäjä sekä pitkäaikainen muotoilualan opettaja.

Arkkitehti­matematiikan opettajat

anjuli-pullinen-arkkitehtimatematiikan-opettaja-kasvokuva

Anjuli Pullinen

ARKKITEHTIMATEMATIIKAN OPETTAJA

Teho-Opiston arkkitehtimatematiikan opetuksesta vastaa Anjuli Pullinen. Hän valmistuu tänä keväänä matikan opettajaksi Tampereen yliopistosta. Anjuli harrastaa myös kuvataidetta ja iloitsee siksi siitä, että saa opettaa matematiikkaa luovan alan ihmisille..

mikko-savolainen-kasvokuva-400x400px

Mikko Savolainen

ARKKITEHTIMATEMATIIKAN APUOPETTAJA

Teho-Opiston arkkitehtimatematiikan apuopettaja ja matematiikan aineenopettajaopiskelija Helsingin yliopistolta. Aktiivinen fuksivastaava ja aktiivinen tutor myös yliopisto-opiskelijoille. Matematiikan Helpdesk.

Taustatiimi

Ella Seppälä

Ella Seppälä

VIESTINTÄPÄÄLLIKKÖ

Tehon markkinoinnin ja viestinnän suunnittelijan saappaisiin astunut kauppatieteilijä. Ellan kädenjälki näkyy Tehon blogissa ja hän myös suunnittelee Tehon markkinoinnin ja viestinnän kiemurat. Kalenterin loput sivut täyttyvät Vaasan yliopiston maisteriopinnoilla.

Kimmo-Koivisto-profiili

Kimmo Koivisto

TEKNIIKKAVELHO

Jokainen luova ja taiteellinen porukka tarvitsee taakseen yhden virallisen nörtin. Tehon tekniikkavelhona toimii Kimmo Koivisto, joka on ollut mukana Tehon ensimetreistä lähtien. Kimmo tsemppaa koko Tehon tiimiä ja saa muut suuntaamaan katseet aika ajoin tulevaisuuteen.