Bloggaa tai vloggaa itsellesi unelmiesi opiskelupaikka – haku on nyt päällä!

Hox sinä muotoilun, taiteen tai arkkitehtuurin alalle pyrkivä tyyppi! Nyt on upea tilaisuus blogata tai vlogata itsellesi ilmainen valmennuskurssi ja samalla unelmiesi opiskelupaikka: 70 % Tehon kurssilaisista on päässyt hakemaansa kouluun. Opiskelijabloggaajahakumme lukuvuodelle 2016-2017 on käynnissä!

Susanna Kinnunen
Susanna, ex-opiskelijabloggaaja ja nykyinen sisustusarkkitehtuurin opiskelija

Viime vuoden opiskelijabloggaajamme Susanna sai kummatkin hakemansa sisustusarkkitehtuurin opiskelupaikat sekä Lahden Muotoiluinstituutista että Aalto-yliopistosta: ”Ihan mahtava fiilis! I did it! We did it! Hypittiin kurssikaverin kanssa melkein S-Marketin katosta läpi kun kuulimme, että opiskelupaikat napsahti! Vieläkin menee kädet kananlihalle kun muistelen sitä fiilistä!
Oletko hakemassa keväällä 2017 muotoilun, sisustusarkkitehtuurin, arkkitehtuurin, rakennusarkkitehtuurin, graafisen suunnittelun, vaatesuunnittelun tai taidekasvatuksen aloille opiskelemaan? Oletko motivoitunut hiomaan osaamisesi huippuunsa pääsykokeita varten? Haaveiletko valmennuskurssille osallistumisesta? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi opiskelijabloggaajamme tai -vloggaajamme!
Me Teholla haluamme kannustaa jokaista pyrkimään kohti unelmiensa ammattia. Haku opiskelemaan on jännittävä matka, joka sisältää useita etappeja ennakkotehtävistä piirustus- ja suunnittelukokeisiin ja sisäänpääsystä opiskelijaelämän aloittamiseen. Kuka muukaan olisi parempi jakaamaan tietoa ja fiiliksiä matkasta, kuin sellainen, joka käy itsekin sitä parhaillaan läpi?
Blogin tai vlogin avulla saat huikean tilaisuuden tsempata ja tukea kanssahakijoita ja kannustaa muitakin tavoittelemaan unelmiaan! Saat täyden vapauden kertoa matkastasi kohti unelmisi opiskelupaikkaa omalla tyylilläsi: jännityksestä ennakkotehtäviä rustatessa, kokemuksista ja vinkeistä valmennuskurssilta, fiiliksistä hakuprosessista sekä toivottavasti niistä onnen hypyistä, kun hyväksymiskirje kolahtaa postiluukusta ensi vuoden heinäkuussa!
Miksi minusta opiskelijabloggaaja/-vlogaaja?

  • Saat osallistua veloituksetta vapaavalintaiselle Teho-Opiston valmennuskurssille 2016-2017
  • Maksimoit sisäänpääsymahdollisuutesi luovien alojen opintoihin
  • Laaja yleisö jutuillesi, tukea sisällön tuottamiseen ja valmis blogi-/vlogialusta
  • Kurssilta saatava mieletön vertaistuki ja huippukivat tyypit!

Etsimämme henkilö osaa kirjoittaa pirskahtelevasti tai esiintyä videolla luontevasti. Plussaa on taito napsia kiinnostavia ja aitoja kuvia, niin blogiin kuin sosiaaliseen mediaankin. Ei hätää, vaikket ole äidinkielen mestari – pääasia on, että sinulla on palo ilmaisutaitojesi kehittämiseen pääsykokeita odotellessa. Tekstit, videot ja kuvat kertovat kasvutarinaa matkastasi kohti unelmaasi, joten persoonasi saa näkyä! Voit olla joko kirjoittava bloggari tai videoita tekevä vloggaaja.
Lisätietoja tehtävästä saat Siniltä:  sini(at)teho-opisto.fi tai p. 040-5545595. Haku päättyy 14.9., mutta kannattaa täyttää hakulomake jo nyt 🙂

Suositellut julkaisut

Ei vielä yhtään kommenttia!


Lisää kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *