Pandemia, remontti ja ennakkotehtävät

Otsikko tiivistää, missä merkeissä maaliskuu on mennyt. Ihan hullua, miten nopeasti kaikki on mennyt vähän päälaelleen tän vallitsevan koronavirustilanteen takia. Olin suunnitellut keväämmällä kirjoittavani tänne pari reissupostausta – pääsiäisenä olin lähdössä Lontooseen ja toukokuussa Nyciin. Nyt molemmat reissut on peruuntuneet.

Onneksi mitään vakavampia vastoinkäymisiä ei ole tullut eteen. Mä ja mun lähipiiri ollaan pysytty terveenä ja toivon samaa kaikille teille siellä ruutujen toisilla puolin <3 Selvää on, että tää tilanne tulee vaikuttamaan meistä jokaiseen monin tavoin, mutta koitetaan kaikki jaksaa pysyä positiviisena (ja kotona!).

Kyllähän tässä aika jännittäviä aikoja eletään. Aloitin kuun alussa uudessa työpaikassa ja oikeastaan kaikki aika, kun en oo ollut töissä oon ollut uudella asunnolla remontoimassa tai ahertamassa ennakkotehtävien parissa. Onneksi tehtävät alkavat pikkuhiljaa olemaan valmiin puolella, yksi neljästä työstä ja viimeistelyt enää tekemättä. 🙂

Toivotaan, että pääsykokeet saadaan vielä järjestettyä normaalisti ja aikataulussa! Sairaasti tsemppiä jokaiselle ennakoihin ja muutenkin näihin hurjiin aikoihin!

<3: Eve

 


Epäilyttääkö onko taitotasosi riittävä luovien alojen pääsykokeissa menestymiseen? Tehon Intensiivi-kurssilla pääset ammattilaisten opastuksella kertaamaan kaikki pääsykokeissa vaadittavat tekniikat, keskeisimmät asiat sommittelusta, väreistä, esitystekniikasta, ihmisestä, tilasta ja muotoilusta. Lue lisää Tehon Intensiivi-kurssista ja varmista paikkasi suositulla kurssillamme!

[mk_button dimension=”flat” size=”large” icon=”mk-moon-arrow-right-5″ url=”https://teho-opisto.fi/intensiivi-valmennuskurssi-arkkitehtuuri-muotoilu-taide//”] TUTUSTU INTENSIIVI-KURSSIIN![/mk_button]

 

Suositellut julkaisut

Ei vielä yhtään kommenttia!


Lisää kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *