Tehon bloggaajaksi tai vloggaajaksi?

Miltä kuulostaisi ilmainen valmennuskurssi arkkitehtuurin, muotoilun tai muiden luovien alojen pääsykokeisiin? Nyt on mahtava tilaisuus napata unelmiensa opiskelupaikka bloggaamalla tai vloggaamalla Suomen laajimmalta luovien alojen Maxi-valmennuskurssilta!

Teho-Opiston viimevuoden Maxi-kurssin opiskelijabloggaajat nappasivat unelmiensa opiskelupaikat ja onkin aika valita Tehon opiskelijabloggaajat-tai vloggaajat vuosimallia 2020! Haemme bloggaajaa tai vloggaajaa kertomaan luovien alojen pääsykokeisiin valmistautumisen hauskuudesta, haasteista, paineista sekä onnistumisista- aidosti koko hakuprosessista! Opiskelijabloggaajanamme pääset ilmaiseksi käymään laajimman ja ehdottomasti suosituimman Maxi-valmennuskurssimme!

Oletko sinä seuraava opiskelijabloggaajamme tai vloggaajamme?

Innostutko luovien alojen lisäksi tarinoiden kertomisesta ja kirjoittamisesta tai lyhyiden videoiden kuvaamisesta? Entä haaveiletko arkkitehtuurin, muotoilun tai muiden luovien alojen opiskelupaikasta? Hienoa, saatat olla juuri meidän etsimämme tyyppi! Tehon seuraavaan bloggaajan / vloggaajan paletista toivomme löytyvän myös aito motivaatio treenata ahkerasti valmennuskurssillamme sekä rohkeutta kertoa omasta valmistautumisesta pääsykokeisiin kaikkine onnistumisineen ja haasteineen blogin tai vlogin muodossa.

Miten homma toimii?

Tehon vloggaajana tai bloggaajana pääset käymään laajimman valmennuskurssimme samaan tapaan muiden kurssilaisten kanssa. Kursseilla pääset valmistautumaan tehokkaasti pääsykokeisiin, ottamaan haltuusi kaikki pääsykokeissa vaadittavat taidot ja tekniikat yhdessä kannustavien opettajiemme kanssa sekä tekemään useita pääsykoetyyppisiä tehtäviä. Kurssilla saat myös palautetta harjoitustöistäsi alan ammattilaisilta. Matkalla kohti pääsykokeita herää varmasti monenlaisia fiiliksiä ja ajatuksia, niin kurssilla kuin omallakin ajalla treenatessa. Niistä fiiliksistä me haluamme kuulla!

Bloggaajanamme tai vloggaajanamme kirjoitat tai kuvaat Tehon blogiin ja someen kerran viikossa mietteitä ja tarinoita pääsykokeisiin valmistautumisprosessistasi. Tässä hommassa on vain mielikuvitus rajana! Saat itse ideoida kaikki juttusi ja kertoa sinulle mielekkäistä aiheista liittyen pääsykokeisiin valmistautumisprosessiisi! Halu kertoa pääsykokeisiin valmistautumisprosessista rohkeasti kaikkine säröineen on meille paljon tärkeämpää kuin oikein kirjoitetut tekstit tai viilatut videot.

Hae jo tänään!

Me odotamme jo innolla kuulevamme kuka olet ja miksi juuri sinut tulisi valita meidän ensivuoden Teho-bloggaajaksi tai Teho-vloggaajaksi. Lähetä meille rohkeasti oma hakemus, portfolio, blogi, youtube-kanava tai mikä tahansa työnäyte osoitteeseen : sini@teho-opisto.fi

Hakemus voi olla simppeli, monimutkainen, virallinen tai epävirallinen. Sinä päätät! Hakuaika päättyy 14.9.2020

Kurkkaa myös viimevuoden opiskelijabloggaajiemme blogit:

Unelmia horisontissa- Netta matkalla arkkitehdiksi

Ekonomista graafikoksi: Even matkassa kohti visuaalista viestintää

Arkkitehdiksi.- Jessen taival kohti yliopistoa

Suositellut julkaisut

Ei vielä yhtään kommenttia!


Lisää kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *