KURSSIN VAIHTAMINEN

Tilanteet muuttuvat ja toisinaan se tarkoittaa sitä että osallistuminen kurssille estyy. Mikäli näin käy ota meihin yhteyttä, sillä yleensä pystymme järjestämään vaihtoehtoisen tavan valmistautua ja maksimoida onnistumisesi tärkeissä pääsykokeissa. Teho-Opistolla kurssin voi vaihtaa toiseen tarjoamaamme kurssiin ilmaiseksi tai kalliimmalle kurssille maksamalla erotuksen verran lisää.

KURSSIN PERUUTUS

Mikäli joudut kuitenkin peruuttamaan kurssin, voit perua ilmoittautumisen veloituksetta mikäli kurssin alkamisajankohtaan on vähintään 14 vuorokautta. Ota tällöin yhteyttä ja lähetämme peruutuksesta vahvistuksen sähköpostitse. Mikäli peruminen tapahtuu alle 14 vuorokautta ennen kurssin alkua tai varaat kurssisi alle 14 vuorokautta ennen kurssin alkua, ei kurssia ole oikeutta peruuttaa ja ilmoittautuja on velvollinen maksamaan kurssimaksun kokonaisuudessaan.

MUUTOKSET JÄRJESTÄJÄN PUOLESTA

Kurssien aikatauluihin, sisältöihin ja opetuspaikkoihin saattaa tulla muutoksia. Muutoksista tiedotetaan heti kun se on mahdollista.

Opettajan sairastuessa järjestämme korvaavan opetuskerran. Pidätämme oikeuden peruuttaa kurssin, mikäli ilmoittautuneita on alle 5 henkilöä. Näissä tilanteissa pyrimme tarjoamaan tilalle vaihtoehtoista kurssia tai järjestämään opetuksen pienryhmäopetuksena siten, että opetustuntien määrää tiivistetään, mutta opetettavat asiat pysyvät samoina.

Kaikissa muutoksiin liittyvissä asioissa ottakaa yhteyttä: